Spar tid, penge og kræfter send en online faktura

Din faktura er din livline når du er selvstændig, kan du sende en online faktura er der stor chance for den bliver betalt hurtigere end ved traditionel fremsendelse af fakturaen. Dette er der mange årsager til.

Når din kunde modtager din faktura vil de fleste gerne betale. Men fra tid til anden kommer folk i en situation hvor de ikke kan betale din faktura til tiden. Dette behøver ikke være ond vilje men kan være de selv har økonomiske vanskeligheder. Når de ikke betaler din faktura til tiden bliver disse problemer givet videre til dig.

Vælger du at udsende en online faktura får ud flere fordele. Du kan sætte dit regnskabsprogram op til at gøre det automatisk så du slipper for besværet med selv at gøre det. Dernæst er der den fordel at regnskabsprogrammet selv kan registrere hvornår regningen bliver betalt. Det giver dig en del fordele. Så er der den fordel for din kunde at få regningen på mail eller online. De kan selv sætte deres system op automatisk til at betale regningen med det samme. På samme måde bliver deres arbejdsgang gjort nemmere.

Så der er mange gode grunde til at udsende online faktura. Du gør dit eget arbejde nemmere, du husker at få faktureret, samtidig med dine regninger dukker op samtidigt med at du sender dem. En anden fordel er du sparer en del penge på porto. Dernæst er der det faktum det er nemmere for dig at udsende regningerne og det er nemmere for dine kunder at få dem betalt. I og med det er nemmere for dine kunder at få dem betalt desto større chance er der for at de vælger at betale din regning fremfor en anden regning hvis de har likviditetsproblemer.

Der er en del regnskabsprogrammer som kan udsende online faktura, e-conomic er et af dem. Anskaffelsen af et regnskabsprogram er et must som selvstændig og anskaffelsen af et regnskabsprogram som kan udsende online faktura er klart at foretrække.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *